Jump to content
Sign in to follow this  
webtrekker

Editing Quotes ...

Recommended Posts

Can anyone tell me how to highlight sections of text in quoted posts? I've tried to select the portion of text in order to make it bold, italic, underlined etc but the WHOLE text is selected each time. This works in virtually every other forum I visit but not in here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, webtrekker said:

Can anyone tell me how to highlight sections of text in quoted posts? I've tried to select the portion of text in order to make it bold, italic, underlined etc but the WHOLE text is selected each time. This works in virtually every other forum I visit but not in here.

Just testing, as it's always worked for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, webtrekker said:

Can anyone tell me how to highlight sections of text in quoted posts? I've tried to select the portion of text in order to make it bold, italic, underlined etc but the WHOLE text is selected each time. This works in virtually every other forum I visit but not in here.

Works Ok for me but I am still in the dark ages - Desktop PC - Windows Vista - and use mouse, dragging the cursor from start point to end point, to highlight areas of text where the existing font is to be changed or highlighted.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Canny lass said:

Just testing, as it's always worked for me.

 

Yes, and it's just worked for me too ............................... in Google Chrome, on both my machines, but it doesn't work on either of them in Firefox.

Do either of you (CL and Eggy) use Firefox, or were your posts made from a different browser?

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, webtrekker said:

 

Yes, and it's just worked for me too ............................... in Google Chrome, on both my machines, but it doesn't work on either of them in Firefox.

Do either of you (CL and Eggy) use Firefox, or were your posts made from a different browser?

Google chrome for me as well.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, webtrekker said:

 

Yes, and it's just worked for me too ............................... in Google Chrome, on both my machines, but it doesn't work on either of them in Firefox.

Do either of you (CL and Eggy) use Firefox, or were your posts made from a different browser?

Google Chrome - no longer supported with Vista, but I'm sticking with it for the life of my PC, now 8 years old.  

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks.

So it seems like it may be a Firefox issue then. It may be one of my Firefox extensions causing the problem though, and not a fault with the browser itself.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create a free account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Hide Adverts


×
×
  • Create New...